De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een initiatief op het gebied van publieke communicatie. Initiatieven met een maatschappelijke bijdrage vanuit alle organisaties en instanties worden uitgenodigd om  hun project in te zenden. Dus heb jij een mooi verhaal, een succesvolle aanpak die je graag deelt met vakgenoten of waarmee je anderen wil inspireren? Stuur jouw project dan in vóór 1 september 2022.

Periode van het project?
Het gaat om een initiatief dat gestart is tussen juli 2021 en 1 september 2022. Het project hoeft niet afgerond te zijn, zolang de effecten en resultaten al zichtbaar zijn.

Wie kunnen inzenden?
Communicatieprofessionals kunnen een initiatief of project inzenden dat voldoet aan de genoemde criteria. Het project stuur je in namens een groep, afdeling of op individueel niveau. Het initiatief betreft een maatschappelijke bijdrage en de communicatie aanpak is helder geformuleerd.

Lees de overige criteria voor inschrijving hier.

Inschrijven is eenvoudig:
1. 
Vul het inschrijfformulier volledig in
2. Zorg dat de inschrijving binnen is bij Logeion vóór 1 september.

Winnaar Galjaardprijs 2021

De Galjaardprijs 2021 is gewonnen door Zuyderland met hun inzending ‘belevende, innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland’.

En ook de publieksprijs is door Zuyderland in de wacht gesleept. Zij wonnen het nipt van N.V. Rova.