Ook in 2017 reikt Logeion weer de Galjaardprijs uit aan het beste (semi-)overheidscommunicatieproject. De Galjaardcommissie werkt sinds twee jaar met regionale voorronden. In elke provincie speurt een regiojury naar mooie projecten. De oogst is de komende tijd te bewonderen op http://galjaarddag.nl/. Na de oogsttijd nomineert de regiojury drie projecten. Zo ontstaat er een longlist, een bloemlezing van de mooiste projecten in heel Nederland.

Die vormt overigens al twee jaar de basis voor een mooi boekje: Communicatieverhaal halen. (Tip! Een mooi geschenk voor onder de boom. De versie van de afgelopen editie vind je hier: https://www.hetboekenschap.nl/product/galjaardboek-2016-deel-2/?v=796834e7a283). Via longlist naar shortlist kiest de vakjury in mei volgend jaar het project dat de Galjaardprijs 2017 verdient. Er is ook een prijs van de publieksjury.

Ken jij of werk jij aan een communicatieproject dat alle aandacht verdient, omdat het inspirerend, innovatief en effectief is? Meld het dan aan. De Galjaardprijs is een mooi podium, waarop we vakgenoten en anderen kunnen laten zien wat er te halen is in communicatieland.

Inzenden kan via jouw regiojury of zend direct jouw case in door het formulier in te vullen. De regiojury’s vind je binnenkort op http://galjaarddag.nl/.

Mocht jij geïnteresseerd zijn in een plek bij de regiojury in jouw provincie, enkele regiojury’s, waaronder Zeeland, zoeken nog versterking. Mail voor interesse naar info@logeion.nl.