Sponsors


Word sponsor

 

Het Nationaal Congres Publieke Communicatie is voor partners een uitgelezen mogelijkheid de eigen organisatie op een bijzondere manier te profileren en in een ontspannen sfeer met relaties en potentiële klanten in contact te komen.

Door het grote en gerichte bereik onder communicatieprofessionals (van directeuren tot veelbelovende young professionals) creëren we deze dag een bijzondere toegevoegde waarde die uitstraling heeft naar de hele communicatiesector.

 

Wat zijn de voordelen van partnerschap?

Het verbinden van de bedrijfsnaam aan Logeion en aan dit event;
Ontmoet (potentiële) klanten;
Profiteren van uitgebreide branding via onze marketingcommunicatie campagne;
Op een ongedwongen manier netwerken met eigen relaties.

 

Wat kunnen we bieden?
We hebben wederom verschillende profileringsmogelijkheden; van het organiseren van een sessie tot netwerkmogelijkheden of een originele activatie.

Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl of 06 57 54 33 83.

Partners & sponsors

OnlyHuman

OnlyHuman

OnlyHuman matcht professionals op het gebied van marketing & communicatie met uiteenlopende opdrachtgevers. Tijdelijk of vast. Leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar je – als professional of als opdrachtgever – naar op zoek bent. OnlyHuman is al bijna twintig jaar specialist in recruitment van marketing- en communicatieprofessionals. We bemiddelen en faciliteren  op een persoonlijke manier.

OnlyHuman
Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Babbage Company

Babbage Company

Babbage Company is al 20 jaar de link naar een hoogwaardig netwerk van marketing, communicatie en online professionals. Een organisatie voor professionals door professionals. Zij opereren vanuit een passie voor het marketing- en communicatievak. Ze acteren dicht op de arbeidsmarkt en hebben de ambitie om voorop te lopen in trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Babbage Company
Customer Revolution

Customer Revolution

Customer Revolution helpt ambitieuze bedrijven en overheden bij het ontwerpen en organiseren van uitzonderlijke klantervaringen. Customer experience design noemen we dat. Samen verbeteren en vernieuwen we je service en communicatie, door je klant echt voorop te stellen – in elk contact, op elk moment en via elk kanaal. We adviseren en begeleiden je organisatie bij de veranderingen die daarbij nodig zijn. Zodat je klantgerichtheid, excellente service en innovatie verankert in het DNA van je organisatie – stapsgewijs en behapbaar. We helpen bovendien bij het implementeren en uitvoeren van de strategie. Dat doen we met creatieve concepten, effectieve content en slimme tools.

Customer Revolution
SRM

SRM

SRM is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing en communicatie. De kracht van onze aanpak zit in onze passie voor het vak en ons unieke leerconcept waar praktijk en theorie elkaar versterken. Zo maken wij een optimaal leerrendement los. De bijeenkomsten worden verzorgd door ervaren praktijkprofessionals, die de theorie vertalen naar direct toepasbare praktische vaardigheden. Met een gerenommeerd diploma van SRM blijf je dan ook met voorsprong de beste marketing- en/of communicatieprofessional. Je hele carrière lang.

SRM
Bind

Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management (in loondienst en als freelancers) zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind. Bind specialiseert zich in strategie, positionering, implementatie en beheer van ex- en interne communities. Het team bestaat uit zeven ervaren community professionals die opdrachten uitvoeren voor organisaties zoals: KPN, SNS, Huawei, Gemeente Katwijk, Ministerie EZ, Gemeente De Fryske Marren, TUI, Vereniging Eigen Huis, Gemeente Den Haag, Probiblio en Cubiss.  

Bind
Yellenge

Yellenge

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

Yellenge
Spant!

Spant!

’t Spant was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren ‘zeventig naar ’t Spant gehaald. ‘t Spant werd eind jaren zeventig gesloopt en er verrees een nieuw complex, met meerdere ruimtes ten behoeve van bijeenkomsten. Sindsdien worden in Spant uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen.

Spant!