Wat leuk dat je komt!
PubCom24 vindt plaatst in Spant! in Bussum. Vanaf 08:30 uur ben je welkom voor een krantje, croissantje en kopje koffie of thee. Het plenaire programma start om 10.00 uur.

Hieronder vind je de adresgegevens van de locatie.

Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB, Bussum

Tip! Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor registratie.

Kom je met de auto?

Het Spant! is gelegen midden in het Gooi. De locatie is bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto, en ligt vlak bij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant! is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, inclusief acht openbare laadpalen. Plan je route via Google Maps.

Reis je met het OV?
De locatie is gelegen nabij het treinstation Bussum Zuid. Vanaf dit station is het 15 minuten lopen naar Spant! Volg vanaf het station de rode tegels.

Bus
Neem vanaf station Naarden-Bussum of Bussum Zuid bus 109 richting Hilversum. Stap uit bij de halte Dr. A. Kuyperlaan. Spant ligt vervolgens op 3 minuten loopafstand. Plan je route via 9292.nl.

Toegankelijkheid
Bij de ingang van Spant! zijn een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen. Ook beschikt de locatie over een lift en gehandicaptentoiletten. Daarnaast zijn er in alle zalen een aantal rolstoelplaatsen met ruimte voor een begeleider beschikbaar.