PubCom is met meer dan 300 bezoekers hét grootste jaarlijkse Nationale Congres voor de communicatieprofessional in het publieke domein. Praktijkgericht met actuele cases, inhoudelijke sessies en inspirerende initiatieven in de publieke communicatie en de ontwikkelingen die relevant zijn voor ons vak. Tijdens het congres wordt traditioneel de Galjaardprijs uitgereikt aan het meest innovatieve communicatieproject.

Van doel naar bedoeling
Publieke communicatie in tijden van transitie

De overheid als bedrijf. Al vier decennia bepaalt met name deze bedrijfsmatige kijk de ontwikkeling van ons vak … wat betekent dit?

Dát is de centrale vraag tijdens PubCom 2024. Samen met inspirerende sprekers zoals Renske Leijten zoeken we tijdens de plenaire ochtend naar de ware bedoeling van publieke communicatie. Ontdek mee hoe we een nieuwe toekomst voor publieke communicatie voor ons zien, in een tijdperk waarin menselijke waarden voorop staan.

De middag staat weer in het teken van de 5 finalisten van de Galjaardprijs, die hun communicatiecase zullen presenteren. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met de partners van dit jaar actuele kennissessies over het vak.

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws. Reserveer nu wel alvast jouw early bird ticket(s).

Terugblik PubCom23 ‘Stil eens… luister!’

Aftermovie PubCom23

Daarom moet jij ook naar PubCom24 komen

Voor én door communicatieprofessionals

Daarom moet jij ook naar PubCom24 komen

Actuele cases uit het publieke domein

Daarom moet jij ook naar PubCom24 komen

Verrassende sprekers – inspirerende kennissessies

Daarom moet jij ook naar PubCom24 komen

Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en netwerken